Gaveidéer til efterårets festligheder

Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen

Selvom sommeren er slut, byder efteråret stadig på en masse festligheder med alt fra fødselsdage, bryllupper, barnedåb m.m. Somme tider kan det dog være svært at finde på, hvad man skal give i gave, særligt fordi det godt må være noget som vedkommende vil huske tilbage på. For at du kan få lidt inspiration, har vi samlet et par særlige og forskellige gaveidéer nedenfor, så du kan blive klar til efterårets kommende fester.


En oplevelse for livet
Måske er du den type, der aldrig rigtig ved, hvad du skal give i gave, sådan har vi det i hvert fald. Derfor kan det være rart at kunne give en gave, som giver vedkommende et hav af muligheder – særligt hvis du kender personen godt nok til, at der er særlige behov 😉 Oplevelsesgaver er derfor en super idé, da du får mulighed for at give en gave, som giver adgang til en masse fede oplevelser for enhver smag. Skal det være et wellness-ophold med kæresten, en biograftur med en ven eller veninde, en tur i en super sprød Ferrari? Det kan personen der får oplevelsesgaven helt selv bestemme.

Oplevelsesgaver (pris afhænger af type) find det her.


En kurv med lækkerier
En anden idé er den gode kurv med lækkerier. Bland en kurv med forskellige krydderiblandinger, sauce, chokolader, og andre lækre sager. Er du en kreativ type, så kan du altid være ekstra opfindsom og lave en sjov indpakning, tilføje lidt glimmer, balloner og andet festligt tilbehør. Så er der stensikkert lagt op til en god aften, med alt godt til ganen.

Karamelsirup fra Lie Gourmet, 50 kr.
Vinegar med tomatpuré og basilikum fra Nicolas Vahé, 50 kr.
Mandelæg fra Nicolas Vahé, 60 kr.


Gaven til design-elskeren
Kay Bojesen er et af de brands, som ses på mange ønskelister. Et minimalistisk og mindeværdigt stykke design, som samtidig er tidløst. Så ved du, at modtageren af gaven elsker design, så er Kay Bojesen sangfugle blandt andet en af de gaver der kan blive et hit. Er ønsket mere feminint, så kan en vase også være en helt særlig gave, som kan tages frem til enhver lejlighed.

Turdelduer i egetræ fra Kay Bojesen, 799,95 kr.
Vase fra Kähler, 699,95 kr.


Tinsoldaten
Et ægte fødselsdagshit du kan give, kan eventuelt være en tinsoldat. Måske er fødselaren flyttet hjemmefra, eller også mangler vedkommende bare en tinsoldat til at markere den helt særlige dag på året. Uanset hvad, så findes tinsoldaten i flere forskellige design, og vi har særligt forelsket os i den fine sag fra Lucie Kaas – enkel, opdateret og simpel.

Tinsoldat fra Lucie Kaas, 279 kr.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide