[single_post_category_name]

Anmeldelse af: Skyggesøsteren

Charlotte Weisenfeld driver til dagligt bog-bloggen Boginspiration.dk og leverer boganmeldelser, bog-guides, forfatter-interviews m.m. til ChriChri hver måned. I denne måned har Charlotte anmeldt den ”Skyggesøsteren”.

______________

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af: Bevæg dit liv

Star D’Apliése og hendes fem søstre er adopteret fra forskellige steder i verden af den rige Pa Salt. Efter Pa Salts pludselige død mødes søstrene i deres barndomshjem. Her får de hver især en ledetråd, der fører dem tilbage til deres rødder, – en ledetråd der sender Star til et gammelt antikvariat i London for at finde Flora MacNichol.

I begyndelsen af 1900-tallet lever den 19-årige Flora et fattigt og afsondret liv uden for byen. Da hendes forældre sender hende til London for at bo hos den velhavende Alice Keppel, har Flora svært ved at forstå, hvorfor hun pludselig bliver accepteret som en del af Londons overklasseliv. Det viser sig, at Flora er en uskyldig brik i et spil, der vil ændre hendes liv.

Efterhånden som Star dykker længere ned i Floras historie, bliver hun klogere på sit eget ophav.

”Skyggesøsteren” er tredje selvstændige bind i serien om De syv søstre. Bøgerne er fiktion, men inspireret af virkelige hændelser. 

Selvom bøgerne i serien er bygget op omkring den samme grundhistorie, så er historierne alligevel forskellige fra hinanden, – både på grund af søstrenes forskellige personligheder, men også fordi, søstrenes ledetråde fører dem til vidt forskellige steder i verden.
Lucinda Riley er god til at skabe en rød tråd imellem bøgerne og alligevel gøre den enkelte søsters historie til en selvstændig og spændende historie fuld af gennemtænkte detaljer, twists og uforudsigelighed.

Jeg er ret begejstret for kombinationen af Stars og Floras historier og måden, der veksles i mellem dem på. Samtidig er jeg imponeret over den måde, hvorpå Lucinda Riley formår at gøre de to parallel historier til én sammenhængende historie.

Hver gang jeg er færdig med en af bøgerne i serien, ærgrer det mig, at jeg er nødt til at vente på forsættelsen, for jeg vil egentlig bare gerne læse den næste bog med det samme. Jeg glæder mig derfor til, at ”Perlesøsteren” udkommer næste år.

Bøger i serien om De syv søstre:

De syv søstre
Stormsøsteren
Skyggesøsteren

Perlesøsteren (udkommer i foråret 2018)

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide