Disse serier skal du se i efteråret

Nu kan du godt læne dig tilbage i sofaen og gå efteråret i møde med disse spændende, men også lidt uhyggelige serier. Smæk benene op og nyd en varm kop te, mens du streamer din nye yndlingsserie.

LÆS OGSÅ: 5 film, der får dig i bryllupsstemning


Riverdale

Den 27. januar havde Netflix premiere på den spændende serie Riverdale, som foregår i den fiktive by Riverdale. Mens hovedpersonerne Archie og hans venner prøver at holde styr på kærlighed, sex, skole, venner og familie, bliver de samtidigt viklet ind i et mørkt dystert mysterium fra Riverdale. Hvis du som mange allerede har sat dig ind i personernes liv og den mystiske by Riverdale i første sæson, skal du glæde dig til oktober, hvor sæson 2 rammer Netflix.


Stranger Things

Denne superhypede serie om fire drenge, der løser et mysterium, er en overnaturlig scifi-serie og ikke mindst et gensyn med 1980erne. Hvor der i byen Indiana, begynder at ske mystiske ting, såsom at en dreng pludselig forvinder, ligesom en pige med overnaturlige kræfter dukker op, som sammen med de tre drenges venner sætter alt på spil for at finde deres forsvundne ven. Hvis du allerede har set første sæson, så kan du glæde dig til sæson 2, som får premiere på Netflix her i efteråret.


13 Reasons Why

Dramaserien ”13 Reasons Why” er en serie om en teenagepiges mystiske selvmord. Her modtager udvalgte klassekammerater en række kassettebånd, der afdækker mysteriet. Og chokerede familiemedlemmer og venners dystre hemmeligheder, der var med til at dræbe hende, kommer frem i lyset. Serien er på rekordtid blevet en af de mest omtalte og populæreste serier på streamingstjenesten. Og der er allerede meldt ud, at der kommer en sæson 2. Den skal vi dog vente på til foråret 2018.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og