ChriChriTV: Bonjour Paris: De lokales guide til byernes by

Hvis du følger bare en liiiille smule med i Christianes liv (især på Instagram), vil du nok hurtigt opdage, at hun har en STOR kærlighed til byernes by – Paris. Men selvom hun selv har boet i byen og været der utallige gange, er det altid det samme steder, hun spiser, shopper og besøger. Det bliver der nu lavet om på.

LÆS OGSÅ: ChriChriTV: Ventetiden er forbi!

Paris er SÅ meget andet end bare Eiffeltårnet, god kaffe og crossainter (selvom det nu heller ikke er dårligt!). I rejseprogrammet ’Bonjour Paris’ har Christiane allieret sig med nogle ægte parisiennes, som lærer hende (og os) byen at kende på en helt ny og fantastisk måde.

Vi ser, hvor man skal købe ægte parisiske kjoler, og hvor man kan købe det smukkeste tøj til kilopris(!), ligesom vi bliver præsenteret for de bedste børnetøjsbutikker og de mest outstanding spisesteder. Så find notesbogen frem, for programserien er fyldt med gode tips, der er værd at skrive sig bag øret til næste gang, man skal besøge Paris!

I første afsnit, som kan ses på www.chrichritv.dk, møder vi smukke Victoria Monfort, der starter ud med at vise hendes to-die-for garderobe frem, ligesom hun guider os til de bedste steder at foretage sine beauty- og ikke mindst fashionfund! Kan du ikke få nok af Paris efter at have set første afsnit af ‘Bonjour Paris’, kan du fra 1. november se de resterende afsnit i serien, som YouSee-kunde og efterfølgende vil de løbende blive udgivet på chrichritv.dk.

Læs videre og se Victorias tre yndlingssteder at shoppe. 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være