Dit oktober horoskop: Fisken

Ingen vil som du være i stand til at tage ansvar og styring, og det får dig langt på jobbet. Der skal meget til for at du giver op eller kommer ud af kurs. Du nyder at lære nye ting, da du er nysgerrig og holder af at få nye input. Arranger gerne en lille rejse, eller som minimum nogle spændende udflugter, så du komme lidt væk hjemmefra.

Du vil opleve, at der er flirt, hvor end du går. Du kan møde en ny partner, hvis du er single, og det bliver meget romantisk. Det udvikler sig hurtigt til kærlighed, hvis du også selv er interesseret. Du kan overraske dig selv, men slå dig bare lidt løs. Her du en partner, så sørg for at I bringer romantik og kærlighed ind i jeres hverdag. Fortæl din partner, hvad du har lyst til, og kom gerne lidt væk, og brug tid sammen, hvis det er muligt.

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Vandbærer og Vædder

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være