Dit oktober horoskop: Jomfruen

Start med at træffe nogle beslutninger. Du må være aktiv og handle, så du ikke går på kompromis med dine værdier. Samtidig er det vigtigt, at du ikke bare lader stå til, for du bliver frustreret og mister fokus. Det bliver lettere at samarbejde med andre, og fra medio måneden kan du opbygge nogle gode relationer, hvor I sammen kan nå meget langt.

Er du single, er der dejlig mulighed for flirt. Du har en charmerende og stærk udstråling, som tiltrækker andre. Det er dig, der skal tage initiativ og få kærligheden til at ske, det kommer ikke af sig selv, selvom du vil mærke interesse. Vær ikke bange for at tage en chance. Har du en partner, er det vigtigt for dig, at der sker noget. Du kan kede dig i dit forhold, hvis du ikke sørger for, at der er lidt afveksling. Find derfor på noget impulsivt, aktivt og sjovt.

Din bedste veninde er: Vandbæreren

Din bedste flirt er: Skytte og Tvilling

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være