Dit oktober horoskop: Krebsen

Du starter måneden i højt tempo, nogle dage lidt for højt. Pas på du ikke begår fejl eller glemmer noget vigtigt. Vær også lidt selektiv med, hvad du siger ja til, det er nemlig ikke alt, du har lyst eller tid til, når det kommer til stykket. Selvom det ikke er alle, du møder, du kommer godt ud af det med, betaler det sig virkelig at lytte.

At bruge tid hjemme sammen med din partner vil give jer mulighed for at planlægge, fremadrettet, og samtidig få talt ud om eventuelle uenigheder. Inviter også gerne gode venner til middag, I holder begge af, at der sker noget. Er du ikke i et forhold, bliver der mange muligheder for flirt og romantik. Det er dog ikke hele tiden, du føler for at gå ud og møde andre, og det sætter nogle begrænsninger. Det vil ikke være dig, der er den udfarende.

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Tvilling og Tyr

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være