[single_post_category_name]

Dit oktober horoskop: Løven

Det er de nære ting, der optager dig mest. Din bolig, familien og dit daglige arbejde. Du er hurtig og god til at træffe beslutninger og gennemskue diverse problemer, og det gør tingene meget lette. Du må dog være lidt diplomatisk og fleksibel, ellers vil du få modstand fra kollegaer. Når du begynder på et projekt, skal du nok få det afsluttet.

Du nyder at tale med andre, men er der for stor forskel i jeres værdier, så trækker du dig hurtigt. Det er bestemt ikke alle, der får lov til at komme tæt på dig. Der skal være drømmen om noget særligt, og din intuition skal være god for, at du involverer dig. Når den rette dukker op, vil du vide det. Er du i et forhold, så kan der opstå misforståelser, især først i perioden. Det løser sig dog og afløses af en dejlig harmoni og god tiltrækning.

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Stenbuk og Vandbærer

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide