[single_post_category_name]

Dit oktober horoskop: Skorpionen

Dit humør vil ændre sig drastisk. Du vil blive meget mere optimistisk, og du får lyst til, at der skal ske noget nyt og spændende. Det vil nærmest føles som om, at det er foråret der står for døren og ikke efterår og vinter. Ikke mange kan følge med i dit tempo, og du har virkelig mange gode ressourcer, så lad dig ikke stoppe eller sinke.

Der bliver mulighed for flirt, men et spirende forhold er noget, du helst vil holde for dig selv. Du virker meget attraktiv på andre, men det kan også være lidt skræmmende at nærme sig dig. Hvis der er en, du er interesseret i, er det dig, der må tage det første skridt. Hvis du har en partner, så vær imødekommende og åben op for dine ideer, drømme og følelser. I mulighed for at komme meget tæt på hinanden og lægge mange, fantastiske, fælles mål.

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Løve og Fisk

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide