Dit oktober horoskop: Skytten

Efteråret er over dig, i mere end en henseende. Du kan føle dig modløs og trist, som måneden skrider frem. Det kniber med energien, glæden og du vil have en tendens til at lukke dig lidt inde i dig selv. Du har stadig en god struktur og er ikke bange for at tage ansvar. Pas på dig selv og sørg for, at du foretager dig noget, du kan lide – som gør dig glad.

Et venskab kan udvikle sig i mere romantisk retning, hvis du er single. Det kan også være en kollega på arbejdet, der viser interesse. Det er ikke sikkert, at du selv er interesseret i at udforske det, men det kan stadig give lidt spænding i hverdagen. Har du en partner så sørg for, at I taler sammen om tingene. Du får brug for støtte i en måned, hvor tingene ikke lige falder ud til din fordel, og energien mangler. Du skal forkæles, så fine på noget hyggeligt.

Din bedste veninde er: Tyr

Din bedste flirt er: Krebs og Jomfru

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Klatkager

Ingredienser:Antal: 12 stk Sværhedsgrad: Nem Redskaber: Skål, pande og paletkniv Klatkager: 500 g kogt kold risengrød 5 æg 2 spsk sukker 2 tsk vaniljepasta 150

Gæstedrink: Infinity G/T

Ingredienser4 cl Tanqueray London Dry 1 l Infinity Tonic 50 g agurkeskrald 50 g citronskal 100 g sukker 12 tørrede laurbærblade Laurbærblade Saft fra 1-2