Dit oktober horoskop: Stenbukken

Fokus vil være på arbejde, mål og karriere. Det er muligt for dig at komme meget langt med dine opgaver og projekter. Hvis du er interesseret i at skifte job, så vil nye døre åbnes for dig, og du kan med held udforske dem. Det er vigtigt, at du holder overblik, og ikke er alt for følelsesladet, tæl til ti, hvis temperamentet løber af med dig.

Find på spændende arrangementer du kan være sammen med din partner om. I vil virkelig nyde at komme lidt væk hjemmefra og få nye input. Jo mere I kan opleve, jo tættere vil I føle jeg. Hvis I føler jer stresset så sørg for at tage en timeout og hyg jer. Du er god til at flirte, og det skal nok fører noget meget mere seriøst med sig. Er du single, så hold dig derfor ikke tilbage, hvis du ønsker en partner. Sæt kærlighed og romantik på dagsordenen.

Din bedste veninde er: Stenbuk

Din bedste flirt er: Vædder og Skorpion

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Klatkager

Ingredienser:Antal: 12 stk Sværhedsgrad: Nem Redskaber: Skål, pande og paletkniv Klatkager: 500 g kogt kold risengrød 5 æg 2 spsk sukker 2 tsk vaniljepasta 150

Gæstedrink: Infinity G/T

Ingredienser4 cl Tanqueray London Dry 1 l Infinity Tonic 50 g agurkeskrald 50 g citronskal 100 g sukker 12 tørrede laurbærblade Laurbærblade Saft fra 1-2