Dit oktober horoskop: Tvillingen

Tingene sker hurtigt omkring dig, og der er ikke altid, at du kan følge med. Forbered dig på overraskelser og slip kontrollen lidt, nye spændende muligheder vil dukke op. Har du ufærdige projekter i din bolig, så får dem afsluttet, du vil få nye interesser, og det skal der være plads til. Søg råd hos andre, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Du holder meget af at være sammen med din partner. I bringer hinanden glæde i hverdagen, og der bliver mulighed for mange gode grin. Find tid til romantiske øjeblikke, det gør en stor forskel, og bringer fornyelse ind i jeres forhold. Er du single, så kan du finde kærligheden på dit arbejde eller, hvor du færdes til daglig. Kom ud og mød andre mennesker, det er meningen, at måneden skal være social, det byder på spændende, nye bekendtskaber.

Din bedste veninde er: Løve

Din bedste flirt er: Jomfru og Vægt

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide