[single_post_category_name]

Dit oktober horoskop: Tyren

Jo længere hen på måneden du kommer, jo bedre bliver dine ideer og din intuition. Derfor er det en god ide, hvis du får afsluttet nogle af dine projekter og igangværende opgaver, så det bliver tid og plads til det nye. Der er en god stemning omkring dig, og du nyder, at være sammen med andre. Du kan udvide dit netværk med optimistiske og sjove personer.

Der er for det meste en god harmoni imellem dig og din partner, men til tider kan bølgerne også gå højt. Hvis I taler om tingene, og du ikke lader temperamentet løbe af med dig, får I løst udfordringerne. Find på noget sammen, hvor I kan få et godt grin, det vil bringe jer tættere. Er du ikke i et forhold, vil du opleve nogle romantiske øjeblikke. En potentiel partner skal være interessant, sjov og kunne matche dig mentalt ellers mister du hurtigt interessen.

Din bedste veninde er: Skytte

Din bedste flirt er: Fisk eller Skytte

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide