Dit oktober horoskop: Vædderen

Det bliver en måned, hvor du er meget social og udadvendt. Du har stadig succes med dine mål og karrieren, men der bliver også tid til at opbygge nye venskaber og stor fokus på parforhold. Du tager gerne ansvar for nye projekter og læring, men der skal også være tid til noget impulsivt og spontant, så fyld ikke din kalender for meget op.

Der er dejlig fokus på kærlighed og parforhold, især i første halvdel af måneden. Hvis du er single, vil et nyt forhold være en mulighed. Det kan overraske dig, hvor hurtigt det går. Det gælder om, at du tager en chance og kaster dig ud i det, det skal være sjovt. Er du i et forhold, kan det knibe med at få tid til hinanden. I har begge travlt, og derfor er det vigtigt, at I planlægger godt, så I får tid sammen. Arranger noget spændende og nyt, I kan være fælles om.

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Skorpion eller Krebs

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være