Dit oktober horoskop: Vægten

Jo længere hen på måneden du kommer, jo mere ressourcefuld vil du føle dig. Energien kommer tilbage, og du har ikke brug for mange pauser. Du vil også blive mere rolig, du hviler i dig selv. Det er helt ok, hvis du er lidt egoistisk og fokuserer på dine egne ting. Du har været en god hjælp og støtte til mange, men nu er det dig, det gælder.

Kærligheden komme ind i dit liv. Er du single vil en hemmelig flirt eller beundrer vise sig. Det bliver bestemt ikke kedeligt, du nyder opmærksomheden og vil føle dig beundret. Tag gerne en chance, det er ikke sikkert, at det vare, men muligheden er der bestemt. Er du i et parforhold, så vil du mærke en øget interesse fra din partners side. Du bliver forkælet, og der bliver mange intime og dejlige stunder.

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Tyr og Løven

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide