Dit oktober horoskop: Vandbæreren

Du er virkelig god til at arbejde sammen med andre, du tager ansvar, og du har overblik. Der opstår nye muligheder, arbejdsmæssigt. Hold dig ikke tilbage, hvis du får et godt tilbud, det er bestemt værd at forfølge. Du har mange gode ressourcer, som du kan trække på, så find ud af, hvad du ønsker, og arbejd dig hen imod dine mål.

Der er stor fokus på området for kærlighed og parforhold. Du kan træffe nogle gode beslutninger, for du kan se igennem eventuelle problemer og finde gode løsninger. Det vil gøre dit forhold bedre, for din partner vil være med på dine forslag. Tag initiativ til noget aktivt og spændende. Er du ikke i et forhold, vil du opleve, at det bliver en måned med både intensitet og romantik. Mulighederne er der, hvis du er åben og villig til at tage initiativ.

Din bedste veninde er: Fisk

Din bedste flirt er: Vægt og Stenbuk

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Klatkager

Ingredienser:Antal: 12 stk Sværhedsgrad: Nem Redskaber: Skål, pande og paletkniv Klatkager: 500 g kogt kold risengrød 5 æg 2 spsk sukker 2 tsk vaniljepasta 150

Gæstedrink: Infinity G/T

Ingredienser4 cl Tanqueray London Dry 1 l Infinity Tonic 50 g agurkeskrald 50 g citronskal 100 g sukker 12 tørrede laurbærblade Laurbærblade Saft fra 1-2