[single_post_category_name]

Få en professionel blow dry i Magasin

I øjeblikket har du mulighed for at få en professionel blow dry i Magasin du Nord i forbindelse med, at den anmelderroste hårtørrer Dyson Supersonic nu kan købes i Magasin.

LÆS OGSÅ: Bag om makeupbrandet som stjernerne elsker

Hårtørreren har ikke bare vundet flere priser for sit innovative design – den er også meget lettere end de fleste andre hårtørrere og så støjer ikke – mega vigtigt! Derudover risikerer du heller ikke, at dit hår bliver skadet, når du bruger den, for faktisk har der været intet mindre end 110 ingeniører til at udvikle den, og de har sørget for, at den kan regulere varmen 20 gange i sekundet, så du undgår, at hårtørrerens temperatur bliver mere end 150 grader, da alt derover brænder håret – uanset hvilken slags hårtype, du har. 

Så der er virkelig tale om en hårtørrer, som vil være en god investering for dit hår – og så er det altså også DEN hårtørrer, som Kardashian-søstrenes frisør, Jen Atkin, ofte nævner som et absolut musthave til håret. 

Du kan bestille tid til en gratis, professionel blow dry i Magasin HER. Du kan desuden købe din egen Dyson Supersonic lige HER.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide