[single_post_category_name]

ChriChriTV: Glamsquad: I skønhedens tjeneste

Er du en af dem, der står først i køen, når Sephora lancerer et nyt beautymærke? Har du set utallige makeup-turtorials på Youtube og elsker du alt, der har med beauty og skønhed at gøre? Så er ChriChriTV’s program ’Glamsquad‘ bestemt et program for dig!

LÆS OGSÅ: ChriChriTV: Bonjour Paris: De lokales guide til byernes by

”Der er ikke nogen, der skal fortælle os, hvad vi skal have lov til. Heller ikke vores mænd,” sådan indleder en af ’Glamsquads’ seje kvinder programmet. Her udfordrer seks kvinder med mellemøstlig baggrund de danske skønhedsidealer og kæmper for en plads i den danske beautyindustri.

Vi følger de seks smukke kvinder Elham, Suror, Neda, Nadia, Zaynab og Sazan i deres kamp for at slå igennem i den danske skønhedsindustri med et nyt take på beauty. De kæmper for at skabe opmærksomhed omkring problemstillinger som hårvækst og dét at gå med tørklæde.

I første afsnit møder vi 32-årige Sazan, der er makeupartist, mor og har superstar status i Nordirak, samtidig med, at hun i Danmark stadig er et forholdsvist ukendt navn. Den 33-årige makeup-artist, Elham, der snart skal lancere en skønhedsbog til mørke piger. 31-årige Zaynab, der også er makeupartist, og som er blevet hyret til at lave Miss Denmark 2017 og 32-årige Suror, som har sin egen skønhedsklinik på Frederiksberg.

LÆS OGSÅ: Stjæl Stilen: Christianes premiere look!

Med perfekte bryn og flawless makeup får vi lov til at komme helt tæt på de seks kvinder, når de hver især lader os følge dem i deres livs op- og nedture, mens de kæmper en brag kamp for anerkendelse og respekt.

Hop ind og se mere på ChriChriTV.dk, og husk, at du fra den 1. november kan se meget mere til de seks kvinder hos YouSee!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide