ChriChriTV: Lykkes dagbog: For ung til at dø

”Hvis jeg skal være helt ærlig, så tror jeg faktisk aldrig, det er gået op for mig, hvor syg jeg er. Jeg vil ikke sige, jeg har benægtet, hvor syg jeg er, det er bare aldrig nogensinde gået op for mig.”

LÆS OGSÅ: ChriChriTV: Ventetiden er forbi!

Lykke er 27 år. Har fregner og store blå øjne. Men på ét parameter adskiller Lykke sig fra mange af sine jævnaldrene. For Lykke har kræft, og lægerne har fortalt hende, at der ikke er mere at gøre – det er terminalt.

I dokumentarserien ’Lykkes dagbog’ følger vi Lykke i et helt år, vi kommer helt tæt på hendes liv og hendes tanker omkring døden. For hvordan forholder man sig til beskeden om, at man er uhelbredelig syg?

De færreste kan nok forestille sig, hvordan det må være at befinde sig i lige netop den situation, som Lykke er i; hvordan tager man stilling til sin egen begravelse, og hvordan tager man afsked med sine nærmeste, når man ikke selv føler, at man er klar til at dø? Det er bare nogle af de spørgsmål Lykke sidder med, når hun med sine store, flotte øjne fortæller om sine tanker omkring sin situation.

Vi følger Lykke og hendes familie på godt og ondt, og det er i den grad en dokumentarserie, der giver stof til eftertanke, og hvor det er umuligt ikke at blive berørt af Lykkes historie.

Fra i dag af kan du se det første afsnit af ’Lykkes dagbog’ på www.chrichritv.dk og fra 1. November vil du i første omgang kunne se alle afsnittene som kunde hos YouSee.dk. Efterfølgende vil de løbende blive offentliggjort på chrichritv.

Vi håber, at du vil følge med <3

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være