[single_post_category_name]

Dit november-horoskop: Fisken

Der foregår en masse, og du er meget aktiv. Derfor får du også brug for at trække dig tilbage med familien og bare slappe af. Find ud af, hvad de har lyst til og involvere dem i dine planer. Der er mange virkelig spændende muligheder på dit arbejde, og du kan komme langt mod dine mål. Der er også mulighed for et jobskifte, hvis det er noget, du ønsker.

Du har travlt med dit arbejde, og du kaster dig også ud i nye, spændende projekter. Derfor kan du forsømme din partner og jeres forhold lidt. Du vil nyde, når I kan foretage jer noget impulsivt sammen. Find også på romantiske dates og hygge i hverdagen. Hvis du ikke har en partner, vil du få spændende tilbud. Der er ingen tvivl om, at du nyder godt selskab, og en potentiel partner skal have en del at byde på, for at holde din interesse fanget.

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Vandbærer og Tyr

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide