Dit november-horoskop: Jomfruen

Pas på pengene, du kan bruge for mange. Du shopper med hjertet, og det betyder en del impulskøb. Der er ikke den store fokus på dit arbejde, men du har mange spændende og kreative ideer, som du kan tage fat på. Du holder af at være på farten, og er det muligt så kom lidt væk på en forlænget weekend en spændende udflugt eller måske en lille rejse.

Det vil ikke være den mest romantisk måned på året, men hvis du selv er opsøgende, så vil der være mulighed for flirt og romantik. Hvis du gerne vil have en partner så tænk over, om du er åben og imødekommende eller, du virker uinteresseret. Hvis du er i et parforhold, så kan I få mange spændende og hyggelige oplevelser sammen. Sørg for at komme lidt ud, der må gerne ske noget, ud over den sædvanlige lørdagshygge, selvom det også er afslappende.

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Krebs og Tvilling

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive