Dit november-horoskop: Krebsen

Få afsluttet igangværende opgaver og påtag dig ikke mere, end du ved, du kan nå. Du vil resten af året skifte dit fokus, så det ikke er helt så meget på dit job. Der vil stadig dukke spændende muligheder op, men det skal ikke være helt så alvorligt. Kreative, private projekter fanger din interesse, og de bliver en succes. Start på at motionere lidt mere.

Du og din partner kommer godt ud af det med hinanden i det daglige. I har nærmest en hel arbejdsfordeling. I kan få mange spændende ideer, når I tager jer tid til rigtig at tale sammen. I vil være enige om meget. Det er vigtigt, at der også sker noget spændende, så det ikke bliver rutine. Har du ikke en partner, så hold dig ikke tilbage. Du finder kærligheden, hvor du færdes i det daglige, så tal og flirt med dem omkring dig. Tag også imod impulsive invitationer.

Din bedste veninde er: Løve

Din bedste flirt er: Tyr og Fisk

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være