Dit november-horoskop: Løven

Der er mange ting, der optager dig i den kommende måned. Familien og bolig især, hvor du er meget aktiv og kreativ. Dit arbejde, hvor du påtager dig nye opgaver og gerne tager mere ansvar. Du er samtidig impulsiv og iderig, så du vil finde på spændende arrangementer eller andet sjovt, som du kan foretage dig sammen med familien og gode venner.

Er du single, kan du finde romantik og kærlighed, men det er ikke sikkert, at du kigger efter det. Der sker så meget andet i denne måned, så det kniber med også at fokusere på et eventuelt parforhold. Er du i et forhold, så er der en dejlig harmoni og en masse romantik. Arranger, at I bruger tid sammen, bare jer to, det bringer jer i en dejlig intim stemning. Du nyder også, når I hygger jer hjemme og bare kan få en god snak eller et godt grin.

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Løve og Vægt

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være