Dit november-horoskop: Skorpion

Du får en virkelig dejlig måned. Du vil føle dig glad og optimistisk, og der skal meget til at slå dig ud af kurs. Du hviler i dig selv og er yderst charmerende, så alle holder af at være sammen med dig. Der sker mange spændende ting, og det er op til dig, at sige til og fra. Hold dig ikke tilbage med tag gerne en chance eller flere, du får succes.

Der er spændende muligheder for dig, der er single. Du får mange spændende tilbud, og du kan forelske dig. Det er vigtigt for dig, at I taler godt sammen og, at der er noget seriøsitet over den kommende partner, og så skal I kunne grine sammen. Er du i et forhold, bliver I nærmest som nyforelskede. Find på noget spændende, og sørg for en masse dejlige dates. Det skal ikke være så alvorligt, find jeres indre legebarn frem, det bliver sjovt.

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Fisken og Vædder

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og