[single_post_category_name]

Dit november-horoskop: Skytten

Tag dig tid til at gøre en status. Du er nået langt i de seneste 2 år, men det har ikke været helt let, du har virkelig arbejdet for resultaterne. Du går nu ind i en meget lettere periode, hvor du kan slippe tøjlerne og kontrollen lidt. Der skal ikke længere være så meget struktur, slå dig løs og tillad dig selv bare at have det sjovt.

Der er stor fokus på kommunikation, du er god til at udtrykke dig, og derfor er der også mulighede for, at du og din partner kan lægge nogle virkelig gode fremtidige planer. Det er vigtigt at sætte grænser, men du er også villig til at rykke dem, og det skaber harmoni og muligheder. I vil være hinandens bedste venner. Du virker meget tiltrækkende på andre, så er du single vil tilbuddene strømme ind. Ønsker du en ny partner, må du være imødekommende.

Din bedste veninde er: Tyr

Din bedste flirt er: Vægt og Jomfru

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

 

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide