[single_post_category_name]

Dit november-horoskop: Tvillingen

Du meget fra hånden i det daglige, både på jobbet og i det daglige generelt. Du sætter dig gerne høje mål, når der er noget, du finder interessant og spændende. Da du inspireres af andre, nyder du at have selskab og gør dig ikke langsommere, tværtimod. Begynd dog ikke på for mange nye projekter, du skal også have dem færdiggjort.

Det er ikke meget, du får tid til at hygge dig hjemme med din partner. Du har mange nye projekter i boligen der lige skal laves. Du må finde et godt kompromis så harmonien bevares. Arranger nogle huggelige dates ude, så I får tid til at tale sammen og bare være kærester. Du er meget udadvendt og derfor, bliver der også masser af mulighed for flirt og et nyt forhold, hvis du er single. Det kan sagtens blive seriøst, og det er spændende og romantisk.

Din bedste veninde er: Stenbukken

Din bedste flirt er: Skorpion og Løve

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide