Dit november horoskop: Tyren

Du er meget social, holder af at møde nye mennesker og du kan udvide dit professionelle netværk. Tag derfor en snak med dem, du løber ind i. Du får travlt i det daglige, men husk at tage dig en pause ind i mellem, du kan nemlig få stress og det kan gøre, at du lægger dig med influenza, hovedpine eller ondt i ryggen. Drøm store drømme og læg ambitiøse planer.

Er du single så kom ud, hvor der er masser af mennesker. Du kan nærmest samle på forbindelser, og dem kan du så tjekke ud, en efter en. Gå på dates, men gør det ikke for seriøst, det skal være sjovt, og en kommende partner skal være både sjov og inspirerende. Er du i et forhold, så er I gode til at få tingene til at ske, sammen. Der er ingen tvivl om, at din partner er et aktiv, som vil være til stor hjælp, når du har brug for det. Glem ikke romantikken.

Din bedste veninde er: Skytte

Din bedste flirt er: Vædder eller Vandbærer

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være