Dit november-horoskop: Vægten

Planlæg ikke. og sig ikke ja, til alt for meget udadvendt og socialt. Det er det nære, der gør dig mest glad, familien og hygge med gode venner over en middag, hjemme. Du har også brug for at slappe af og dovne, din energi vil nemlig være svingende. Impulsive aftaler er derfor bedst. Du kan med held købe julegaverne i god tid, du kan gøre nogle gode køb.

Som måneden skrider frem, bliver der mere fokus på kærlighed og parforhold. Du er god til at tale med andre, og du virker tiltrækkende og charmerende. Det er vigtigt for dig, at du ikke mister kontrollen, derfor har du det bedst med at være den aktive og opsøgende. Et tilfældigt møde vil slå benene væk under dig. Har du en partner så søg for, at I forkæler hinanden. Det kan være med en sød opmærksomhed eller en dejlig oplevelse, det gør en stor forskel.

Din bedste veninde er: Fisk

Din bedste flirt er: Stenbuk og Skorpion

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og