Life&Beyond

Dit november-horoskop:  Vandbæreren

Du har fuld fart på karrieren, og du vil nå de mål, du sætter dig. Du kan udvide dit arbejdsområde eller gå et helt nyt arbejde, hvis det er det, du ønsker. Du er god til at tale med andre, og derfor kommer du langt, når du skal samarbejde. Læg dig nogle gode mål, gerne med flere delmål, så det bliver delt op i mindre og mere overskuelige bider.

Du holder af, når der sker noget, og du lægger gerne mange planer. Det er dog ikke sikkert, at det er alt, din partner også har lyst til, så får det lige afstemt. Der er en nogle dage en lidt tung stemning, og det har I begge ansvar for at løse. Når I oplever noget og får nye input og oplevelser, går det lettere. Hvis du ikke er i et forhold så sig ja tak til alle de arrangementer, du kan få tid til. Du kan gennem dit job møde en dejlig partner.

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Skytte og Stenbuk

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *