[single_post_category_name]

Dit november-horoskop: Vædderen 

Hele måneden er der stor fokus på dit arbejde op på at lære. Du er meget hurtig til at opfange nye ting, og du nyder at få nye, spændende input. Det er derfor især godt for dig, der er studerende eller skal på kursus. Hæng dig ikke i, hvad andre gør, måske har de mere energi lige nu, men du skal nok nå alt det, du ønsker. Prøv at styre din stress.

Du får ikke kun en, men mange muligheder for kærlighed og romantik. Gå på dates og slå dig lidt løs, inden du ser dig om, er du i et fast forhold. At flirte bør være en del af din daglige rutine, og du må også selv vise, at du er interesseret og ikke bare vente. Er du i et forhold, så får I en dejlig måned, hvor der er masser af kærlighed og erotik. Det bliver ikke så seriøst, I få mange gode grin og sjove oplevelser, sammen.

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Tvilling eller Skytte

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide