10. december: Vind 2 smukke produkter med shimmer & pensel fra Miild

Ved at besvare spørgsmålet ovenfor deltager du i konkurrencen om dagens pakkekalender. 

Når du deltager, giver du samtidig tilladelse til, at ChriChri må sende dig spændende nyhedsbreve pr. e-mail. Afmelding af nyhedsbrevene kan til en hver tid ske via afmeldingslink i de fremsendte mails.

Som bekendt er julen hjerternes fest, men hos ChriChri er det også gavernes fest. Vi vil derfor forkæle jer med vores ChriChri pakkekalender, hvor du hver dag fra d. 1. til 24. december har muligheden for at vinde skønne gaver. I dag er det d. 10. december, og derfor tid til endnu en gave i pakkekalenderen. Held og lykke!

___ 

Den perfekte julegave til en ægte beauty-queen finder du hos Miild! Og i dag har du muligheden for at vinde en økologisk ovnbagt mineral highlight, en økologisk ovnbagt mineral bronzing pudder, og vigtigst af alt en ekstra blød og rund skråpensel. What’s not to like? 

Makeupartisterne Tine og Tanja, som står bag Miild, lider selv af allergi, og har derfor udviklet nogle fantastiske produkter, hvor du får en fantastisk makeup, der som det første i verden, har opnået tre anerkendte certificeringer: Svanemærket, AllergyCertified og ECOCERT COSMOS. Ikke nok med det, så er emballagen lavet af 90% genbrugspap! 

Så elsker du lækker makeup, får du uden tvivl nogle skønne produkter, hvor der er taget højde for holdbarhed, pigmentering og lækkerhed.. Et sikkert hit under juletræet!

Du deltager i konkurrencen ved at svare på spørgsmålet i den hvide boks.

Se mere til Miild på Instagram og Facebook.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og