[single_post_category_name]

ChriChriTV: Bliv mesterbager med ’Kage Liv’

Når Liv Martine bager kager i ‘Kage Liv‘ på ChriChriTV, er det svært ikke at få lyst til selv at gå i gang med bagegrejet derhjemme.

LÆS OGSÅ: Juhuu.. Nu kan du købe Kagetid!

Bage- og kageprogrammer har nok aldrig været så populære, som de er nu. Men med ChriChriTV’s kageprogram ’Kage Liv’ med Liv Martine, behøver du hverken mange års erfaring eller dyrt udstyr for at kunne være med.

Ligesom i ChriChri Journal’s bagebog ’Kagetid’, som Liv Martine også står bag, bliver vi guidet gennem hele bageprocessen på en let og pædagogisk måde.

I første afsnit, som kan ses på ChriChriTV, viser Liv os, hvordan man laver den lækreste upside down banankage med karamel. Med sin jyske charme guider Liv os skridt for skridt til, hvordan den lækre banankage skal laves og ud over det, får man også opskriften, så der er altså ingen vej uden om – Du er nødt til at lave kagen, når du har set programmet!!! 😉

Hvis du vil se mere til Liv og hendes lækre opskrift, så foregår det altså inde på ChriChriTV.dk og hvis du vil se endnu flere afsnit, foregår det hos YouSee..

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide