ChriChriTV: Hvad tænker mænd egentlig om kvinder?

Er du nysgerrig på, hvad din mand eller kæreste i virkeligheden tænker om den tid, du bruger på at gøre dig klar om morgenen? Så giver ’Mænd der elsker kvinder’ dig en helt ny indsigt i mænds tanker om os kvinder.

LÆS OGSÅ: ChriChriTV: Bliv mesterbager med ’Kage Liv’

’Mænd der elsker kvinder’ er en ærlig og kærlig programserie på ChriChriTV, hvor vi følger en masse skønne og forskellige mænd, der gennem video-dagbøger åbner op for, hvad de elsker ved os kvinder.

For når der går lidt for meget dagligdag i parforholdet, kan man måske nogle gange glemme at sige til hinanden, hvor godt man klarer den som nybagt forælder, eller hvor irriteret man er over den andens rod, og her giver ”Mænd der elsker kvinder” et til tider rørende, men også humoristisk indblik i mænds tankegang.

Faktisk er det næsten umuligt ikke at blive lidt nyforelsket i sin egen kæreste efter at have set programmet. For selvom de kan være noget så irriterende engang imellem, så er de jo bare dejlige, de mænd!

Du kan se episode 1 og 2 af ’Mænd der elsker kvinder’ på ChriChriTV.dk. Vil du se mere til de dejlige mænd, foregår det som kunde hos YouSee, som har endnu flere afsnit :-*

LÆS OGSÅ: Shop Christianes look: ChriChriTV lanceringsfest

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Luksusfastelavnsboller

IngredienserBoller 2.5 dl. Sødmælk 80 g. smør 30 g. gær 70 g sukker 1 tsk. stødt kardemomme 2 tsk. vanillesukker 0.5 tsk. salt Ca. 450