ChriChriTV: Ready for more?

Det er ved at være en lille måneds tid, siden ChriChriTV gik i luften, og hvis du er ved at gå til i spænding over, hvornår du kan se mere, kan vi glæde dig med at fortælle, at der er nye afsnit af programmerne fra I DAG.

LÆS OGSÅ: Vind smukke tallerkner og kander fra Eva Trio

Ja, den er god nok. Du kan godt finde popcornene frem igen, for fra i dag af kan du se flere nye afsnit af de otte programserier på ChriChriTV.dk. De afsnit, der indtil videre har været tilgængelige hos YouSee, kan nemlig nu ses på ChriChriTV. Er du kunde hos YouSee stopper de gode nyheder ikke her, for i takt med, at der kommer nye afsnit på ChriChriTV, kommer der endnu flere nye afsnit til programmerne hos YouSee. 

Har du endnu ikke fået sat dig ned og set nogle af serierne, giver vi dig lige en opsummering på, hvad der venter dig her:

GLAMSQUAD
En reportageserie, hvor vi møder en række danske kvinder, der alle sammen har rødder i Mellemøsten, og kæmper en kamp for at slå igennem i den danske skønhedsbranche og udfordre det traditionelle skønhedsideal.

Bonjour Paris
Et rejseprogram, hvor vores Lady Boss herself tager os med til sin yndlingsby – Paris. Her møder hun en række lokale eksperter, der præsenterer os for de bedste ting, byen har at byde på.

Lykkes dagbog
En dokumentarserie om 27-årige Lykke, der har uhelbredelig kræft. Imens vi følger Lykke og hendes familie får vi et hudløst ærligt indblik i alle de følelser der rammer hende – fra sorg, angst og frustration til glæde, taknemmelighed og håb.

Kage-Liv
Et madprogram, hvor kogebogsforfatter og vinder af Den Store Bagedyst 2015, Liv Martine, guider os gennem de seks lækreste dessertopskrifter, som du efterfølgende (eller imens) kan gå i krig med selv.

Fra Inderst til Yderst
Et portrætprogram, hvor vi bliver præsenteret for en række folk, kun iført undertøj i en neutral setting. For kan man regne ud, hvilken type en person er, hvis de ikke har noget tøj på?

Mænd der elsker kvinder
En dokumentar/reportageserie, hvor vi følger en række mænd, der alle har én ting tilfælles. Nemlig at de er i et forhold med en kvinde, som de elsker. Vi kommer med, både når tingene går godt og sjovt, men er der også, når hverdagens udfordringer melder sig.

#OOTD
Et livsstilsprogram, hvor Christiane tager os med ind i sit klædeskab og guider os til, hvordan man finder det perfekte outfit til, når du skal på date, festival og seks andre begivenheder.

Damerne om det runde bord
Debatprogram/talkshow, hvor Christiane har inviteret en række kendte kvinde hjem til sig selv, hvor de tager forskellige emner op og snakker ud fra egne erfaringer.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og