ChriChriTV: Danielles favoritsteder til børn

Danielle Ahanda er én af de seje kvinder, Christiane møder, da hun er taget til Paris for at opleve byen gennem de lokales øjne i ChriChriTV-programmet ‘Bonjour Paris’. Og Danielle ved i den grad, hvor de børnevenlige steder er i Paris, samt hvor man får det sødeste parisiske børnetøj, her kommer hun med sine egne personlige favoritsteder. Husk også, at du kan få endnu flere insider-tips til Frankrigs hovedstad ved at se ‘Bonjour Paris’ på ChriChriTV.dk eller via YouSee’s boks eller app.  

LÆS OGSÅ: ChriChriTV: Bonjour Paris: De lokales guide til byernes by

Marie Puce

Hvad: En skøn butik, som er hyggeligt indrettet. De sælger designertøj og accesories (som ofte er produceret i Frankrig) til piger, drenge og babyer. Jeg kan godt lide den klassiske stil (so french!), klassisk tøj (bare ikke for meget) og det skarpe valg af designere.  

Hvor: 60 rue du cherche midi 75006

Aloha Café
Hvad: En kaffebar, som er bestyret af Anne, en mor, der har en datter på alder med min egen ældste. Du kan nyde vegetartærter med årstidens grøntsager, lækre supper og skønne kager. Du kan også nye en rigtig god kaffe, the eller varm kakao. Kaffebaren har desuden et lille legeområde for børn med legetøj og bøger, og der er skifte-muligheder på toilettet. Alle får altid en varm velkomst!

Hvor: 32 rue Pierre Fontaine 75009

Parc Monceaux
Hvad: Dette er en af mine yndlingsparker i Paris, hvis man har sine børn med. Du kan tage på picnic der, og der er ofte forskellige aktiviteter for børnene, som dukketeater, ponyridning, osv. Udover at have en del legepladser har parken også en forlystelse (manège). 

Hvor: 35 boulevard de courcelles 75009, Paris

La maison des petits (104)
Hvad: Inspireret af Françoise Dolto’s (en berømt børnelæge og fransk psykiater) Maison Verte, bifalder dette sted børn (fra nyfødte til 5 år) og deres forældre. Det er et sted for alle, hvor man kan spille spil, bytte, dele og lytte. Stedet er desuden designet af kunstneren Matali Crasset.

Hvor: Le CENTQUATRE-PARIS, 5 rue Curial – 75019 Paris

Poule Mouillette 
Hvad: Et fuldstændig børnevenligt sted, som både har et lille café-sted, men også en børnebutik, hvor du kan købe tøj, accessories og legetøj. Man kan endda leje stedet, hvis man eksempelvis skal holde en fødselsdag. 

Hvor: 13 Rue des Récollets, 75010 Paris

Le jardin des plantes  
Hvad: Et ideelt sted til at lade op med sine børn. Børnene har mulighed for at beundre alle de forskellige slags planter og blomster, som der gror der, og de kan også besøge Natural History Museum, hvor de kan lære alt om fauna og flora. Det hele er virkelig imponerende og flot! 

Hvor: 57 rue Cuvier 75005

Se ‘Bonjour Paris’ på ChriChriTV eller via YouSee’s boks eller app. Du kan desuden se mere til Danielle på hendes Instagram @bestofd eller hendes hjemmeside www.bestofd.com.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og