5 ting du ville ønske, han gav dig til jul…

Julen nærmer sig, og snart skal vi have gaver. Uhmm, vi glæder os! Men ligesom vi begynder at glæde os, begynder julegave-panikken langsomt spreder sig hos vores eneste ene. For hvad pokker skal han finde på til dig denne gang? Vi har samlet 5 fine ting, han helt sikkert ville ramme plet med.

L’AMOURBOX – Romantiske overraskelser hver 2. måned

L’AMOURBOX er et helt nyt koncept, der leverer kærlighed og erotik i en lille fræk boks hver 2. måned til kun 199 DKK inklusiv alt og uden binding. L’AMOURBOX indeholder 5-7 produkter til en værdi på min. 700 kr. og i boksen finder du alt fra massageolie, lingeri, lækre cremer og erotisk legetøj. Perfekt til en romantisk aften med den, du holder allermest af, eller bare til en hyggelig og intim stund i dit eget selskab. Vi er vilde med L’AMOURBOX!

Læs mere om L’AMOURBOX her
 
2. Roccamore – smukke sko, du kan danse i hele natten 

Er du vild med lækre og feminine hæle i høj kvalitet, men er træt af ømme dansefødder? Så er Roccamores italienske skønheder måske noget for dig. Skoene har indbyggede såler, der former dine fødder til at gå så anatomisk korrekt som muligt. Og så er de videnskabeligt testet til at være op til 44% mere komfortable. Designet af Frederikke Schmidt og produceret på en lille familieejet fabrik i Toscana, samme sted som Valentino, er Roccamore din bedste ven til alle julens fester.

Læs mere om Roccamore HER.  

3. Silleknotte – håndlavede læderlækkerier

Vi kvinder elsker tasker! Så hvorfor ikke ønske sig en af de rigtig lækre for en gangs skyld? Silleknotte er et dansk design- og læderværksted, som designer og fremstiller de fineste læderaccessories – alt fra tasker og punge til bælter, nøgleringe, covers til telefon og computer samt læderstropper til hængehylder. Silleknotte arbejder med grundlæggende teknikker inden for traditionelt læderhåndværk – alt er lavet i hånden og i den bedste kvalitet. En taske fra Silleknotte er en taske, der holder hele dit liv – og måske længere.

Læs mere om Silleknotte HER.

4. Du Glemmer Det Aldrig – unikke oplevelser og personlig forkælelse

Det går hurtigt i hverdagene, og det kan være svært at huske romantikken midt i al hverdags-travlheden. En oplevelse sammen er en helt unik gave – de bedste minder, vi skaber, er jo dem vi skaber sammen. Måske et spaophold, en weekend-getaway eller et madkursus ville være med til at forsøde julen i år. Der har mere end 300 unikke oplevelser hos DuGlemmerDetAldrig og helt sikkert også den perfekte gave til dig.

Læs mere om Du Glemmer Det Aldrig HER.

5. Segment – dansk design og smukke brugsgenstandeSegment er den perfekte julegave til dig, der ikke kan modstå lækkert, dansk og bæredygtigt design. Du har uanede muligheder for at kombinere Segments mange forskellige produkter og skabe dit helt personlige udtryk. Om det er til opbevaring af smykker, smartphone eller bare til pynt, findes der ikke et rum, hvor Hexa Basic og Hexa Line ikke kan gøre livet en smule lettere og lækrere at se på.

Læs mere om Segment HER.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være