[single_post_category_name]

Dét skal du ønske dig til jul…

Julen nærmer sig, og det betyder, at juleønskerne så småt skal være på plads. Men det er altså ikke altid lige nemt at finde på, hvad man skal ønske sig. Derfor kan det være rart med lidt inspiration, så vi har samlet nogle af vores ønsker til jul, som du kan kopiere lige så tosset du vil.


Gaveæske fra My Moments By Matas, 199 kr.


Forkælelse til kroppen
Efter vores mening er dette den perfekte kombination i én æske. Så er du typen, der kan lide at forkæle dig selv, vil du elske denne lækre nyhed fra Matas, My Moments Relaxing gaveæske. Bare ordene ‘No Stress’ og Mindful Deluxe’ lægger totalt op til hygge og afslapning, og det er lige netop, hvad du får. Pakken består nemlig af den lækre No Stress Showergel, og den skønne Body Oil Mindful Deluxe. Ikke nok med at de to produkter har en helt fantastisk mild og ren duft, så indeholder de også ingredienser som økologisk hybenekstrakt og mandelolie, der gør din hud blød og lækker. 

Det som vi især elsker ved produkterne fra My Moments er, at man virkelig har gjort sig umage for at skabe nogle produkter, der ikke bare er flotte udenpå, men også indeholder ingredienser med dokumenteret effekt, og som dufter fantastisk! Derudover er en stor del af ingredienserne høstet i Skandinavien, ligesom serien er produceret i Danmark, og så er den fri for problematiske stoffer som phtalater, allergifremkaldende parfumestoffer og parabener. 

Er du ikke til gaveæsker, kan du også ønske dig andre lækre produkter fra My Moments By Matas-serien, eksempelvis en anden nyhed nemlig Sweet Treat AHA Serum, som er en peeling, der giver glattere og mere ensartet hud med en flot udstråling – What’s not to love?! Nedenfor kan du desuden se, hvilke produkter fra serien, der er Christianes favoritter.

 


Skjorte fra Custommade, 1199 kr. // Ring fra Pernille Corydon, 400 kr. // Sko fra Sofie Schnoor, 899 kr. // Nederdel fra Zara, 299 kr.

Lidt lækkert til garderoben
Selvom der er mange der siger at, det er kedeligt at ønske sig tøj i julegave, så hopper vi altså ikke rigtig med på den 😉 Der findes SÅ mange lækre nyheder, og det er aldrig dumt med lidt nyt til alle juledagene. Hvem ved, måske gemmer kjolen til nytår sig under træet!? 


Sengetøj
fra H&M, 179 kr. // Duftlys fra LA:Bruket, 399,95 kr. // Pudebetræk fra H&M, 129 kr. // Skål fra Broste Copenhagen, 69 kr.

Nyt til hjemmet
Nye skåle, måske en ny vase, eller noget helt tredje? Elsker du indretning, så kan et ønske til hjemmet aldrig være helt ad vejen. Der findes så mange mega fine nyheder til boligen, så måske kunne et af disse ønsker være sagen. 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide