Gaveidéer til kvinden, der elsker selvforkælelse

Er der noget vi kvinder elsker, så er det at blive forkælet med de lækreste produkter til huden. Nedenfor har vi samlet nogle af de skønneste produkter fra My Moments by Matas, som vi mener er den perfekte julegave til hende, der elsker selvforkælelse. 

LÆS OGSÅ: Dét skal du ønske dig til jul… 

 1. Sweet Treat AHA Serum fra My Moments by Matas, 199 kr. // 2. Relaxing gaveæske fra My Moments by Matas, 199 kr.

__________________

Til hende, der elsker at prøve noget nyt

Vil du forkæle din kæreste, mor, søster eller en anden lidt ekstra? Så kan vi varmt anbefale disse skønne nyheder fra My Moments By Matas. Særligt har vi forelsket os i den helt fantastiske Sweet Treat AHA Serum!! Den er absolut amazing. Den lækre serum er en peeling, der med en dejlig rosenekstrakt efterlader huden frisk og samtidig let opstrammet. For hvem har ikke brug for at freshe lidt up i løbet af en travl hverdag? Det har vi i hvert fald!


1. Helping Hand Cream, 99 kr. // 2. Wash & Glow Shower Gel, 99 kr. // 3. Fresh Start Body Scrub, 149 kr. // 4. Wake Up Souffle Body Butter, 159 kr.

__________________ 

Til hende, der trænger til ‘ferie’

Særligt i december kan der være fuld fart på, og derfor er det dejligt at kunne give humøret et ekstra boost. My Moments Refreshing er en forfriskende kropsplejeserie, der er perfekt til dette. Den fantastiske friske, grønne duft har samtidig et skønt strejf af eksotiske frugter, hvilket virkelig sender tankerne til de skønneste rejsemål! Så ved du allerede nu at vedkommende trænger til at give energien et spark? Så er dette den perfekte gave.

 

1. Silky Softening Cleansing Foam, 119 kr. // 2. Rich Hydrating Face Cream, 199 kr. // 3. Boosting Vitamin Gel Mask, 129 kr. // 4. Feeling Beautiful Face Scrub Mask, 129 kr.

Til hende, der elsker at forkæle sit ansigt

Hvem elsker ikke face care produkter? Det gør vi i hvert fald! Og lige netop denne luksuriøse plejeserie, giver virkelig mulighed for at forkæle huden! Plejeserien består af en rens, masker og en 24 timers ansigtscreme, og har en blid og feminin duft af frugter, bær og blomster, der rundes af med bløde trænoter. Måms, siger vi bare!

__________________ 

My Moments-serien er i øvrigt produkter, der indgår i Christianes daglige rutine. Se hendes favoritter i videoen nedenfor.  

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide