Kan man styre en bil med tankerne?

Det lyder måske lidt vildt. Men jo, det kan faktisk lade sig gøre at styre en bil med sine tanker. Det fik vi, i samarbejde med Renault, lov til at afprøve. 

LÆS OGSÅ: Perform bedre fysisk med mental træning

Ekstremsport har som aldrig været så populært, som det er nu. Marathon, triatlon og forhindringsløb er nogle af de ekstremsport, som flere og flere af os danskere kaster os ud i. Samtidig er der et ekstremt fokus på den rette kost, den rette fysiske træning og det det optimale gear. Men vi glemmer ofte én ting i forbindelse med vores sport: mental træning.

78 % af os danskere finder motivation og mental styrke som værende afgørende for vores træning. Men det er faktisk kun 6 % af os, som anvender det rutinemæssigt. Og det er ærgerligt, for den mentale sundhed for en stor indflydelse på både din præstationsevne og dit overskud. Dermed kan mentaltræningen være det sidste skridt på vejen for at nå sine mål, ligemeget hvad det er for mål, man har. Om det er at tabe sig og komme i form eller det er at deltage i ekstremsport.

Renaults nye kampagne, Will Power, sætter fokus på dette. Det gør de ved at vise, at viljestyrke er et utrolig kraftfuldt værktøj, der kan hjælpe os fremad. Også selvom vi tror, det er umuligt. Udover at den mentale træning kan hjælpe til at visualisere større udfordringer, kan det også være et redskab til at overvinde dem. 

Gennem mentaltræning kan du dermed udnytte hjernen potentiale til at hjælpe dig med at performe, alt imens du opnår en højere grad af bevidsthed om, hvilke tanker der styrer dig. 

Du kan se Renaults kampagnefilm her.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Luksusfastelavnsboller

IngredienserBoller 2.5 dl. Sødmælk 80 g. smør 30 g. gær 70 g sukker 1 tsk. stødt kardemomme 2 tsk. vanillesukker 0.5 tsk. salt Ca. 450