Husk at forkæle dig selv i en travl hverdag

I den travle juletid kan man nogle gange have så meget fart på, at man glemmer at forkæle sig selv engang imellem. Men det er vigtigt for dit velvære, at du husker at passe på dig selv, derfor har vi fundet fire ting, du kan gøre, for at få lidt selvforkælelse ind i hverdagen.

LÆS OGSÅ: 5 ting du ville ønske, han gav dig til jul…

Glem ikke lidt hverdagsluksus
Snyd ikke dig selv for lidt luksus i hverdagen. Online kan du finde et væld af sider, der frister med gode tilbud på tøj, sko og accessories fra massevis af populære designere. Er du til luksus kan du hos www.the2ndedit.com, der er en webshop med luksus second hand, finde eksklusive designerbrands, der kan gøre den kedelige hverdag en lille smule mere farverig. Her får du brands som Chanel, Isabel Marant og Stella McCartney, der er nogle af de største og mest kendte designere på markedet. Hos The 2nd Edit skal du ikke være bange for at ende med kopivarer imellem hænderne. Her verificerer de nemlig alle produkter og har en nultolerancepolitik over for kopivarer. Giv derfor endelig dig selv lov til at blive forelsket i en lækker taske, et par nye sko eller et nyt smykke til fantastiske priser.

Pas på dit sind
Har du travlt på jobbet og er din kalender fyldt op med aftaler? Så skal du passe på, at du ikke bliver stresset. Sørg for at have tid til at være alene med dine tanker, og hvor du kan samle kræfter. Det kan eventuelt være en lang gåtur med noget mindfulness i ørerne, eller en eftermiddag på sofaen med en god bog, så længe, du bare giver dig selv en stille pause.

Forkæl din krop
Døjer du med hovedpine eller nakkespændinger? Så er det SÅ vigtigt, at du får gjort noget ved det. Pressede perioder sætter ofte sit spor på kroppen, så derfor fortjener den mindst ligeså meget forkælelse og pleje, som resten af dig gør. Giv dig selv tid til at tage nogle lange bade, hvor den får hele armen med scrub, hårkur og en masse lækker creme. Skal den have lidt ekstra kan du med fordel bestille tid til en massage, en ansigtsbehandling eller noget andet godt, på sider som www.downtown.dk eller www.sweetdeal.dk kan du ofte finde tilbud på behandlinger til en god pris.

Plej dine relationer
Det kan nogle gange virke uoverskueligt at ses med sine venner og veninder, hvis man har et tætpakket program i forvejen. Men at være sammen med sine nærmeste kan give dig fornyet energi, og det er vigtigt, at man får grinet, snakket og hygget med dem, man holder af. Tag en tur ind og se Tivolis juleudstilling, gå i biografen eller inviter til julebagedag. Der er mange forskellige ting, I kan lave, det vigtigste er bare, at I er sammen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide