Life&Beyond

Vind den skønneste julekalender fra A. C. Perchs

ANNONCE for A. C. Perchs

Så ladies, nu er det ENDELIG snart ved at være jul, og så er en lille december-konkurrence vist på sin plads. Derfor har du nu mulighed for at vinde den lækreste julekalender med te fra A. C. Perch’s Thehandel.

LÆS OGSÅ: Shop Christianes look: Vinter-chic

Julekalenderen kommer i den smukkeste puddergrå æske med teblomstermotiv og glinsende blomstermotiv. Kalenderen indeholder 24 overraskelser med flere forskellige slags te i løsvægt, som er nok til to kander. Så det bliver altså lidt hyggeligere at tælle ned til jul.

Der er desuden virkelig mulighed for at få udforsket te-universet, da kalenderen indeholder alt, hvad hjertet begærer af hvid, grøn, sort, urte og aroma-theer, og som noget nyt får du også en ’booklet’ med beskrivelser og bryggetips i.

Du kan enten vinde julekalenderen til dig selv, eller til en, som du synes fortjener en ekstra god start på december. Alt du skal gøre er at svare på spørgsmålet.

Der vil blive fundet fire vindere.

Good luck <3

Deltag i samtalen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 kommentar