10 bøger du kan ønske dig til jul

Charlotte Weisenfeld driver til dagligt bog-bloggen Boginspiration.dk og leverer boganmeldelser, bog-guides, forfatter-interviews m.m. til ChriChri hver måned. 

______________

Jeg elsker både at få og give bøger i julegave, så man har noget at hygge sig med i juleferien. Derfor har jeg samlet nogle af efterårets bedste bøger, du kan ønske dig til jul. Listen med gode bøger er jo lang, men jeg har forsøgt at udvælge bøgerne, så der er lidt for enhver smag. Glædelig jul og god læselyst.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af: Ilkas arv

Artiklen indeholder reklamelinks


Ilkas arv af Sara Blædel

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Ilkas arv er andet bind i trilogien om bedemandens datter. Ilka er i USA, hvor hun har arvet en bedemandsforretning efter sin afdøde far. Forretningen er på fallittens rand, farens nye familie vil ikke have noget med Ilka at gøre og ingen vil tilsyneladende svare på hendes spørgsmål. Men da Ilka finder et af farens breve, kommer hun på sporet af sandheden. En sandhed, der er helt anderledes og meget mere grusom end Ilka kunne forestille sig.  Ilkas arv er en spændende og underholdende historie, hvor der hele tiden sker noget nyt og uventet, så man er nødt til at læse videre.

Køb bogen her

Den underjordiske jernbane af Colson Whitehead

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Den underjordiske jernbane er en stærk historie, der gør et stort indtryk. Historien handler om den sekstenårige Cora, der er slave på en bomuldsplantage i Georgia. Hendes drøm er at flygte fra plantagen, ligesom hendes mor gjorde flere år tidligere. Men slavejægeren Ridgeway ærgrer sig stadig over, at Coras mor slap væk, og han sætter derfor alt ind på at fange Cora og smadre det netværk af mennesker, som hjælper de bortløbne. Men Ridgeway er ikke Coras eneste bekymring.

Køb bogen her


Løgnenes palads af Erin Watt

❤️❤️❤️❤️❤️

Løgnenes palads er tredje bind i The royals-serien. (Hvis du ikke har læst de to foregående bøger (Papirprinsessen og Askeprinsen), kan du roligt skrive dem på ønskelisten også. Serien indeholder den helt rette mængde drama, kærlighed og glamour. I Løgnenes palads er Ella endelig blevet en accepteret del af den rige og dysfunktionelle Royal-familie. Men hun er også blevet trukket ind i en verden fuld af penge, hemmeligheder og løgne. Reed er anklaget for mord, og Ella kæmper for at redde ham, men et uventet familiemedlem dukker pludselig op og er fast besluttet på at ødelægge deres forhold.

Køb bogen her


Overtalelse af Jane Austen

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Da den 19-årige Anne Elliot forelskede sig i den fattige men ambitiøse søofficer Frederick Wentworth, overtalte Annes snobbede familie hende til at bryde forlovelsen. Otte år senere møder Anne atter Frederick. Hun er aldrig kommet sig over forelskelsen, men han har stadig ikke tilgivet hende, at hun afviste ham. Overtalelse er, efter min mening, Jane Austens bedste roman. Det er en let, munter og sød historie.

Køb bogen her


Den evige ild af Ken Follett

❤️❤️❤️❤️❤️

Den evige ild er en historisk roman, der tager dig med tilbage til 1500-tallets England, hvor der er stor uenighed om, hvorvidt det er Elisabeth den 1. eller Mary Stuart af Skotland, der bør sidde på den engelske trone. Da Elizabeth bliver dronning, vender resten af Europa sig mod England, og Elizabeth opretter derfor landets første efterretningstjeneste, der skal advare hende om mulige sammensværgelser og attentatplaner. Samtidig gør konflikten mellem protestanter og katolikker det svært for den unge Ned Willard, der arbejder for Elisabeth, at gifte sig med den pige han drømmer om. Historien er fiktion bygget op omkring virkelige hændelser.

Køb bogen her

Min notesbog

❤️❤️❤️❤️

Min notesbog er en kalender, dagbog, to-do-liste og scrapbog samlet i én. Der er bl.a. lister til at holde styr på kost, træning, playlister og bøger man gerne vil læse, ligesom der er blanke sider til noter. Bogen har et rigtig fint layout i en lækker kvalitet. Min notesbog er ideel til dig, der godt kan lide at have overblik og være kreativ.

Køb bogen her

Heksen af Camilla Läckberg

❤️❤️❤️❤️❤️

For tredive år siden forsvandt en lille pige fra en gård lige uden for Fjällbacka. Hun blev fundet dræbt i den nærliggende skov. Nu er en fireårig pige forsvundet fra samme gård, og indbyggerne i den lille by er bange for, at historien gentager sig. Patrick og kollegaerne fra Tanumshedepoliti forsøger at klarlægge, om der er en sammenhæng mellem de to forbrydelser.
Heksen er 10. bind i Camilla Läckbergs krimiserie om forfatteren Erica Falck og politimanden Patrick Hedstöm, men kan sagtens læses selvstændigt.

Køb bogen her

Under bjælken – et portræt af Kronprins Frederik af Jens Andersen

❤️❤️❤️❤️❤️ 

Under bjælken – et portræt af Kronprins Frederik giver et indblik i Kronprins Frederiks barndom og ungdomsår, hans tid som frømand, mødet med Mary og livet som far og kommende konge. Bogen indeholder bl.a. interviews med Kronprinsesse Mary, Dronning Margrethe, Prins Joachim og Kronprinsens venner. Den tegner et nuanceret billede af Kronprinsen, som det menneske han er med både succeser, udfordringer og fejltagelser.

Køb bogen her

Salatsnedkeren af Ditte Ingemann

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Salatsnedkeren er til dig der gerne vil spise flere salater eller savner ny inspiration. Bogen indeholder 75 opskrifter på lækre salater, der er nemme at gå til. Der er opskrifter på brød, saltede mandler, dressinger m.m., der kan fungere som tilbehør til din salat. Derudover indeholder bogen en guide til, hvordan man sammensætter forskellige ingredienser og smagsnuancer, så man kan skabe sine helt egne salater.

Køb bogen her

40 uger efter af Cana Buttenschøn

❤️❤️❤️❤️❤️

40 uger efter er en humoristisk og ærlig bog om det at være nybagt mor skrevet af jordemoder, mor og blogger Cana Buttenschøn. Cana tager dig med rundt i alle afkroge af barselslivet de første 40 uger efter, du er blevet mor. Fra babyens trivsel, ernæring og søvnrytmer til dét at finde de rette ben at stå på som nybagt mor. Jeg kan godt lide at bogen har fokus på, at det at være nybagt mor ikke kun er rosenrød babyidyl, men også kan være pisse hårdt.

Køb bogen her

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og