Life&Beyond

ChriChriTV: Se det her!

ChriChriTV: Se det her!

Har du endnu ikke fået sat dig ned og set nogle af serierne på ChriChriTV, giver vi dig lige en opsummering på, hvad der venter dig nedenfor, og ellers kan du hoppe direkte over på ChriChriTV lige HER.

GLAMSQUAD
En reportageserie, hvor vi møder en række danske kvinder, der alle sammen har rødder i Mellemøsten, og kæmper en kamp for at slå igennem i den danske skønhedsbranche og udfordre det traditionelle skønhedsideal.

Bonjour Paris
Et rejseprogram, hvor vores Lady Boss herself tager os med til sin yndlingsby – Paris. Her møder hun en række lokale eksperter, der præsenterer os for de bedste ting, byen har at byde på.

Lykkes dagbog
En dokumentarserie om 27-årige Lykke, der har uhelbredelig kræft. Imens vi følger Lykke og hendes familie får vi et hudløst ærligt indblik i alle de følelser der rammer hende – fra sorg, angst og frustration til glæde, taknemmelighed og håb.

Kage-Liv
Et madprogram, hvor kogebogsforfatter og vinder af Den Store Bagedyst 2015, Liv Martine, guider os gennem de seks lækreste dessertopskrifter, som du efterfølgende (eller imens) kan gå i krig med selv.

Fra Inderst til Yderst
Et portrætprogram, hvor vi bliver præsenteret for en række folk, kun iført undertøj i en neutral setting. For kan man regne ud, hvilken type en person er, hvis de ikke har noget tøj på?

Mænd der elsker kvinder
En dokumentar/reportageserie, hvor vi følger en række mænd, der alle har én ting tilfælles. Nemlig at de er i et forhold med en kvinde, som de elsker. Vi kommer med, både når tingene går godt og sjovt, men er der også, når hverdagens udfordringer melder sig.

#OOTD
Et livsstilsprogram, hvor Christiane tager os med ind i sit klædeskab og guider os til, hvordan man finder det perfekte outfit til, når du skal på date, festival og seks andre begivenheder.

Damerne om det runde bord
Debatprogram/talkshow, hvor Christiane har inviteret en række kendte kvinde hjem til sig selv, hvor de tager forskellige emner op og snakker ud fra egne erfaringer.

Dit 2018
Clairvoyant Diane Soa guider til, hvordan dit år bliver ud fra dit stjernetegn.

Share This