[single_post_category_name]

ChriChriTV: Se det her!

Har du endnu ikke fået sat dig ned og set nogle af serierne på ChriChriTV, giver vi dig lige en opsummering på, hvad der venter dig nedenfor, og ellers kan du hoppe direkte over på ChriChriTV lige her.

 

GLAMSQUAD

En reportageserie, hvor vi møder en række danske kvinder, der alle sammen har rødder i Mellemøsten, og kæmper en kamp for at slå igennem i den danske skønhedsbranche og udfordre det traditionelle skønhedsideal.

LÆS OGSÅ: Makeup-artistens bedste tips til hud med glød

 

Bonjour Paris

Et rejseprogram, hvor vores Lady Boss herself tager os med til sin yndlingsby – Paris. Her møder hun en række lokale eksperter, der præsenterer os for de bedste ting, byen har at byde på.

 

Lykkes dagbog

En dokumentarserie om 27-årige Lykke, der har uhelbredelig kræft. Imens vi følger Lykke og hendes familie får vi et hudløst ærligt indblik i alle de følelser der rammer hende – fra sorg, angst og frustration til glæde, taknemmelighed og håb.

 

Kage-Liv

Et madprogram, hvor kogebogsforfatter og vinder af Den Store Bagedyst 2015, Liv Martine, guider os gennem de seks lækreste dessertopskrifter, som du efterfølgende (eller imens) kan gå i krig med selv.

LÆS OGSÅ: Snaskede snegle med drømmekagefyld og hvid chokolade

 

Fra Inderst til Yderst

Et portrætprogram, hvor vi bliver præsenteret for en række folk, kun iført undertøj i en neutral setting. For kan man regne ud, hvilken type en person er, hvis de ikke har noget tøj på?

 

Mænd der elsker kvinder

En dokumentar/reportageserie, hvor vi følger en række mænd, der alle har én ting tilfælles. Nemlig at de er i et forhold med en kvinde, som de elsker. Vi kommer med, både når tingene går godt og sjovt, men er der også, når hverdagens udfordringer melder sig.

 

#OOTD

Et livsstilsprogram, hvor Christiane tager os med ind i sit klædeskab og guider os til, hvordan man finder det perfekte outfit til, når du skal på date, festival og seks andre begivenheder.

LÆS OGSÅ: Sådan klæder du dig efter din kropstype

 

Damerne om det runde bord

Debatprogram/talkshow, hvor Christiane har inviteret en række kendte kvinde hjem til sig selv, hvor de tager forskellige emner op og snakker ud fra egne erfaringer.

 

Dit 2018

Clairvoyant Diane Soa guider til, hvordan dit år bliver ud fra dit stjernetegn.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide