[single_post_category_name]

Det skal du lave den 23. december

Det er slet ikke til at forstå, at det allerede er juleaften i morgen! Derfor er der god grund til at nyde dagen i dag ekstra meget. Vi har samlet lidt inspiration til, hvad du og dine nærmeste kan få den 23. til at gå med.

LÆS OGSÅ: (Drop) Sex i julen

Julebage
Måske har du ikke helt haft tiden til at bage i løbet af december, så i dag har du mulighed for at indhente julebagningen. Der er noget helt magisk over lækre brunkager, honninghjerter og hvad der ellers hører sig til julen, og derfor har vi samlet lidt lækre opskrifter til dig her.

Brunkager

Honninghjerter

Julecookies

Småkager

Chokoladetrøfler

Karameller 

Få noget frisk luft
En lang gåtur med din veninde, partner, familie, eller måske bare hunden er nu heller ikke helt tosset. Særligt når der venter et par dage med god mad, så kan det være rart at forberede maven på dette, ved at gå en lang tur i den gode friske luft.

Se julefilm
Vi ELSKER julefilm!! Tag dynen med ind på sofaen, hent noget dejligt at drikke, smæk benene op og se din absolut yndlings julefilm – det fortjener du! Skulle du mangle idéer til hvilken film du vil se? Så har vi samlet en liste for dig lige her.

Prøve krøllejernet af til i morgen
Åh, skal det være krøller, opsat, eller måske bare glat hår i morgen aften? Vi er stadig i tvivl. Men med fine krøller går du aldrig galt i byen. Så hvis du har tiden til det i dag, så kunne du måske lige prøve det af, for at se om det skal være krøller eller ej til i morgen. Du kan se hvordan du får de flotteste krøller lige her. 

Pakke de sidste julegaver ind
Mangler du at få pakket de sidste gaver ind? Det gør vi i hvert fald. Så det ender nok med, at vi lige må hoppe ind bag en lukket dør, og få pakket det sidste ind. Der er så mange fine måder at pakke gaver ind på, og derfor kunne vi ikke lade være med at lave en guide til julegaveindpakning. Du finder guiden her.

Forberede borddækningen
Skal juleaften holdes hos jer? Uanset hvad, så kan man blive fuldstændig vild efter at dække et smukt julebord, når man ser alle de flotte inspirationsbilleder rundt omkring. Er du en af de heldige, der skal dække årets julebord? Så har vi samlet nogle af vores favoritter til julebordet, som du finder lige her.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. sofia

    Det lavede mig og mine børn

  2. sofia

    at det skal man altid gør i julen

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide