Dit december horoskop: Fisken

Få afsluttet de opgaver og projekter du kan på dit arbejde. Der skal være plads til noget nyt i det nye år, og for nu har du brug for at hygge dig med venner og familien og kommer lidt væk hjemmefra. Arranger nogle spændende udflugter og andet sjovt, som I kan være fælles om. Du vil også nyde at bruge tid med en virkelig god bog.

Sætter du kærligheden på dagsordenen og fokusere på din partner eller på at finde en partner, så bliver det en fantastisk dejlig måned. Der er masser af mulighed for romantik, og ellers kan du sagtens selv skabe dem. Hold dig ikke tilbage, det gør ikke noget, at det er lidt for meget, det bliver nemlig skønt. Det er som om, at du og din partner helt kan starte på en frisk. Et nyt år fuld af muligheder, hvad vil I bruge dem til? 

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Skorpion eller Jomfru

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og