Dit december horoskop: Jomfruen

Familien og de nære ting vil have dit fokus. Der er ingen tvivl om, at du i den grad nyder denne julemåned, hvis du kunne, så burde du faktisk holde fri. Begynd ikke på noget nyt, men få i stedet afsluttet nogle opgaver, så du kan begynde på en ny næste år. Du nyder at der sker noget, så tag imod de hyggelige invitationer, du får.

Kærligheden blomstrer hjemme, der er harmoni og en dejlig stemning. Arranger nogle stille stunder for dig og din partner, hvor I bage kan nyde at være sammen og få en snak. I vil være enige om det meste, men din partner har sikker lidt for mange gode ideer. Er du single kan et uventet møde udvikle sig meget hurtigt. Inden du ser dig om, vil du være i et mere fast og seriøst forhold. Stop ikke dig selv, det vil nemlig blive ganske dejligt.

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Tvilling og Fisk

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være