Dit december horoskop: Krebsen

Nye projekter kommer godt fra start, og du kan med held planlægge en masse spændende for det kommende år. Du arbejder godt sammen med andre, da det giver flere ideer, og der bliver mulighed for spændende diskussioner. Tag gerne en chance, men ikke uden du har gennemtænkt konsekvenserne. Julen kommer lidt bag på dig.

Når du foretager dig noget aktivt og sjovt sammen med din partner, vil du opleve, at I kommer tættere på hinanden. Det skal være lidt legende, bliver det for alvorligt eller præget af rutine, vil det hurtigt komme til gniderier og diskussioner. Er du single, så er der mulighed for romantiske øjeblikke, men måske ikke helt så mange som du kunne tænke dig. Sig ja til impulsive invitationer, det resultere nemlig i spændende flirts.

Din bedste veninde er: Vandbærer

Din bedste flirt er: Vægt og Stenbuk

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Klatkager

Ingredienser:Antal: 12 stk Sværhedsgrad: Nem Redskaber: Skål, pande og paletkniv Klatkager: 500 g kogt kold risengrød 5 æg 2 spsk sukker 2 tsk vaniljepasta 150

Gæstedrink: Infinity G/T

Ingredienser4 cl Tanqueray London Dry 1 l Infinity Tonic 50 g agurkeskrald 50 g citronskal 100 g sukker 12 tørrede laurbærblade Laurbærblade Saft fra 1-2