Dit december horoskop: Løven

Det er ikke altid dig, der sætter dagsordenen. Selvom du virkelig gerne vil bestemme fart og retning, kommer du til at slippe kontrollen lidt. Nye, spændende muligheder bygges op, men det sker ikke med det samme. Du vil få mere ansvar på dit arbejde, og det bliver en god ny begyndelse, men tag det et skridt ad gangen. Glem ikke julen og familien.

Du vil virkelig hygge dig sammen med din partner, når I foretager jeg noget hyggelig og aktivt hjemme i jeres bolig. Det er nemlig her, du finder ny energi og glæde. Du er selv i stand til at skabe en romantisk stemning, men fortæl også din partner, hvad du har brug for, hvis denne selv er lidt langsom til at finde ud af det. Er du ikke i et forhold, så møder du kærligheden, hvor du færdes i det daglige. Det er sikkert ikke dig, der tager initiativet. 

Din bedste veninde er: Stenbuk

Din bedste flirt er: Vædder og Tyr

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide