Dit december horoskop: Skorpionen

Intet kan stoppe dig, du har masser af energi, du er optimistisk og ikke bange for at tænke store tanker eller tage chancer. Det bliver nærmest ikke bedre end dette, det er helt klart din måned. Fokuser derfor også på dine egne opgaver og projekter, andre må tage sig af deres. Familien er også vigtig, men gør noget for din egen skyld.

Du virker meget tiltrækkende på andre, så det bliver masser af mulighed for dejlige vinter flirts. Forkæl dig selv med noget nyt tøj, det gør kun selvtilliden endnu større. Kast dig ud i det og se, hvor det fører hen. Er du i et forhold så find på noget, der gør din partner ekstra glad. Det er de små ting, der gør den store forskel. Det eneste, der kan ødelægge jule idyllen er, at I har alt for travlt til at nyde hinanden og de skønne øjeblikke.

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Løve og Tvilling

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være