Dit december horoskop: Skytten

Prioriter din tid så du ikke har alt for mange praktiske og arbejdsmæssige forpligtelser. Du har brug for at slappe af, for egentlig har du brugt din energi. Du holder af at gøre noget for andre, så velgørende formål vil fange din interesse. Det er noget, du kan være sammen med familien om. Gør en status og se på dine værdier.

Hvis der skal ske noget spændende og romantisk så er det andre, der skal tage initiativet. Du kan sige ja tak til impulsive invitationer, der bringer hyggelige muligheder, men du er ikke selv så opsøgende. Andre tiltrækkes af din charmerende udstråling, så du behøver heldigvis ikke gøre meget. Er du allerede i et forhold, så fortæl din partner, hvad du har brug for. Denne vil nemlig være mere end villig til at opfylde din ønsker. 

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Tyr og Vandbærer

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være